ŠTA JE PIKSI REKAO IGRAČIMA NA POLUVREMENU? Dika Stojanović OTKRIO dešavanja iz svlačionice!

Autor:

Sport

28.03.2021

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Dragan Stojković Piksi je u mečevima sa Republikom Irskom (3:2) i Portugalom (2:2), pokazao kako svojim autoritetom, harizmom i velikim znanjem utiče na igrače, o čemu je govorio novi direktor reprezentacije Stevan Stojanović.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Posle dva kola kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine fudbalska reprezentacija Srbije ima četiri boda i sa Portugalom je na deobi prvog mesta, sa boljom gol razlikom.

- Piksi je respektovao prvaka Evrope, jednu od tri najjače reprezentacije na planeti, ali verovao je i posle 0:2 da ništa nije izgubljeno… Znam kako je reagovao u pauzi dva poluvremena, šta je pričao igračima u svlačionici, kako ih je dizao, hrabrio, ulivao veru, nadu…Videli ste kako su momci izašli u nastavku…Kao na krilima- rekao je Stojanović za "Sportklub".

RepublikaFoto: FSS
Stevan Dika Stojanović

Stojanović uverava da naš tim neće potceniti selekciju Azerbejdžana, sa kojom se sastaje u utorak u gostima.

- Piksi nikoga u životu nije precenio, ali ni potcenio. I kad je Zvezda gostovala u selima i igrala sa nižerazrednim protivnicima uvek se trudio da ostane na visini, duboko poštujući rivala, ma, uvek je bio na 100 odsto. Ne pričam ovo slučajno, tek tako da bih nešto rekao, već zbog predstojećeg duela sa Azerbejdžanom, koji je, možda, papirnati autsajder, ali biće mu posvećena najveća moguća pažnja, shvatiće se kao da pripada grupi ponajboljih na kontinentu- istakao je Stojanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djoka

29.03.2021 04:56

Pa šta je rek’o, ja pročita sve i šta je rek’o u pi... mat... Novinari su stvarno gove....

RasaCAR

30.03.2021 15:13

Daleko od toga da sam nezadovoljan ali kad je toliki genijalac sto im to ne rece pre utakmice?! Isto vazi i za Irsku! Prva poluvremena ocajna! Kao partizanovac, Piksija smatram najboljim igracem na ovim prostorima ali ne volim velicanje pre vremena! Videcemo na kraju kvalifikacija da li je to to! Za sada pozitivnih promena ima ali treba jos vremena da se "sloze kockice"! Kazu pogodio sa izmenama ali izostaviti Mitrovica u igri protiv Irske i poceti sa Portugalom sa dva spica koja imaju slicne kretnje za mene je totalno nelogicno. Kada se vratio na logicnu igru dosli su rezultati, uz malo srece, naravno!