NAVIJAČI U PROBLEMU: "Delije" će morati da biraju Zvezda ili Srbija!

Autor:

Sport

28.03.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije nakon remija sa Portugalom putuje u Baku, gde će se u utorak sastati sa Azerbejdžanom, ali navijači Crvene zvezde mogli bi da se nađu u određenom problemu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Šampion Srbije igra igra Kup Srbije, i to u identičnom terminu kao nacionalna selekcija.

Utakmica u Bakuu će početi tačno u 18.00 časova po našem vremenu, sa direktnim prenosom na kanalu Nova  S, a u isto vreme na televiziji Arena Sport 1 će početi meč na stadionu "Rajko Mitić", gde će se sastati Crvena zvezda i IMT u okviru Kupa Srbije. 

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Teško je verovatno da će doći do pomeranja satnice do utorka, tako da će navijači Crvene zvezde, pa i ostali ljubitelji sporta morati da prelome oko toga da li su im bitnije klupske boje ili naš nacionalni tim.

Jasno je da je Zvezda veliki favorit protiv drugoligaša, a istovremeno će Srbija pokušati da u Azerbejdžanu upiše sedmi bod u kvalifikacijama, nakon što je pobedila Irsku u prvom kolu u Beogradu, a potom odigrala nerešeno sa Portugalcima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading