PRAZNIK FUDBALA ZA NAVIJAČE U SRBIJI: Na petama reprezentativne pauze STIŽE NAM I VEČITI DERBI, I TO KAKAV!

Autor:

Sport

28.03.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija pod Piksijevom palicom igra kao preporođena, posle pobede nad Ircima i zlata vrednog remija sa Portugalom preostao je još Azerbejdžan, a nakon toga - večiti derbi!

RepublikaFoto: Starsport
Tik posle reprezentativne pauze, čeka nas još jedan uzbudljiv večiti derbi!

Ubrzo po završetku reprezentativne pauze čeka nas duel Crvene zvezde i Partizana.

Duel Crvene zvezde i Partizana koji bi mogao da ima veliki uticaj na ishod šampionske trke igra se ubrzo po završetku reprezentativne pauze. Najveći rivali srpskog fudbala sastaće se 7. aprila na stadionu Rajko Mitić, a utakmica će početi u 18 časova.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda - Partizan

Biće to 163. po redu prvenstveni okršaj rivala sa Topčiderskog brda. Zvezda posle 28. kola ima devet bodova prednosti i pobedom bi praktično overila četvrtu uzastopnu titulu. Remi bi takođe išao u prilog domaćinu predstojećeg derbija.

Prethodni duel ovih timova, igran 18. oktobra na stadionu Partizana, završen je remijem 1:1. Crno-beli su poveli preko Filipa Stevanovića u 5. minutu, a crveno-beli izjednačili golom Aleksandra Kataija iz penala u 75.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Filip Stevanović doneo je Partizanu bod na prošlom derbiju, ali mogu li on i Asano još više ovaj put?

Pre međusobnog okršaja, Zvezda će u utorak kao domaćin igrati zaostalu utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije protiv drugoligaša IMT-a, a potom 3. aprila gostuje u Kruševcu.

Partizan će u prvoj utakmici posle pauze, takođe 3. aprila, ugostiti Metalac.

Hoće li crno-beli pobedom uspeti da pomrse račune Zvezdi do kraja sezone, ili će crveno-beli da "overe" šampionsku titulu 7. aprila? Jedva čekamo da saznamo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading