VIDIĆ NA ČELU FSS? Ikona Zvezde nema dilemu - NIJE VREME!

Autor:

Sport

24.03.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su upravo Nemanu Vidića videli kao naslednika Slaviše Kokeze, ali Dušan Savić ima drugačiji stav.

Bivši kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde Dule Savić rekao je za "TV Prva" da je još rano za Nemanju Vidića da preuzme funkciju predsednika FSS, kako ga ne bi "prerano potrošili".

Savić je najpre pružio podršku novom selektoru "orlova" Draganu Stojkoviću Piksiju, a dotakao se i ostavke koju je podneo Slaviša Kokeza.

- Po meni ništa ne utiče, ja mislim da je čak i dobro. Ja sam se nadao da će to Kokeza da uradi i ranije zbog dobrobiti reprezentacije, zbog mira u kući. To neće ni najmanje uticati na naše igrače jer oni dolaze iz inostranstva, nisu opterećeni tom pričom. Najbitnije je da pruže sve i da uzmu tri boda - jasan je Savić.

RepublikaFoto: Starsport
Dule Savić i Vladimir Petrović Pižon

Kada su ga upitali koga bi na čelo srpske "kuće fudbala", Dule nije izneo nijedno ime, ali je konstatovao da nije vreme za legendu "crvenih đavola" Nemanju Vidića.

Nije laka situacija za FSS i naš fudbal uopšte i mislim da bi na čelu trebalo da bude čovek od iskustva sa radom u fudbalu. Neko ko može da izabere sposobne saradnike i da se ne vodimo onom logikom ako je predsednik Partizanovac da potpredsednik bude Zvezdaš. Kako će se zvati, odakle će doći, nije bitno. Ne bi voleo da Nemanju potroše pre vremena. Prvo da se izjasni šta hoće da bude, trener ili funkcioner, pa ga onda spremati na veliku funkciju u tome što izabere - poručio je Dušan Savić, a potom se osvrnuo i na generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

- Zvezdan je u Zvezdi, neću da komentarišem šta piše u medijima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurelio partizanis

24.03.2021 12:49

Zvezdan valjda ide u Padinjak!? Koja crna funkcija? FSS treba da vodi pametan i strucan covek, autoritet u nasem fudbalu i legenda.Koji moze pokrenuti privatizacije klubova,posebno blizanaca? I da se politika ne mesa u kadrovsku politiku FSS!. Ko je pandan Sukeru, da sredi SLS ,optimizira je za nase prilike, da disciplinuje sudije i disciplince i da se rastera cergina bratija tamo!?