ĐILASOVA I ŠOLAKOVA GLASILA NAPADAJU PO KOMANDI: Tajkunski mediji BUŠE "orlove", FSS i Piksija!

Autor:

Sport

18.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sport klub za veče pustio kritičke intervjue sa Muslinom, Milivojevićem i Matićem, pa Danas preko Milojka Pantića udario po selektoru.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

"Orlovi" za šest dana počinju novi ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstvo utakmicom protiv Irske u Beogradu

Turbulentan period je iza fudbalske reprezentacije Srbije koja je okrenula novi list i za šest dana počinje novi ciklus kvalifikacija za Mondijal 2022. Mislilo se da će "orlovi" mirne glave dočekati premijeru s Irskom u Beogradu, međutim ko nas je kleo, nije dangubio. Pokušaj razdora u nacionalnom timu stiže kroz medije koje kontrolišu tajkuni Dragan Đilas i Dragan Šolak, i to orkestriranom hajkom na Fudbalski savez Srbije.

NIŠTA IM NIJE SVETO

Taman kada je na kormilo A tima seo Dragan Stojković Piksi i kada je u fokusu trebalo da budu mečevi, udarac na FSS stigao je sa portala Sport kluba, TV platforme koji ima ekskluzivno pravo prenosa mečeva "orlova". Gotovo u istom satu sajt u vlasništvu Šolakove "Junajted medija grupe" objavio je intervjue sa bivšim reprezentativcima koji ne žele da igraju za Srbiju Nemanjom Matićem i Lukom Milivojevićem, ali i nekadašnjim selektorom Slavoljubom Muslinom. Kao po dogovoru, a verovatno i jesu bili u dosluhu, umesto poruka podrške, udarili su po Terazijama 35.

- Smena selektora pred Mundijal 2018, radilo se igračima iza leđa, promena kapitena. Sve je to poljuljalo grupu. Optužili su me za nešto što nisam uradio. Došao sam u situaciju da se u 29. godini oprostim od reprezentacije. Povređena mi je čast. Za smenu selektora na pravdi boga smo saznali posle utakmice sa Austrijom - rekao je Milivojević, a u gotovo istom stilu se obratio i Matić:

Foto: Sportklub/Printscreen
Intervju Luke Milivojevića

- Dotakli smo dno, plivamo u mulju. Srbija ima mnogo većih problema što se tiče sporta i fudbala nego što sam to ja. Potrebni su nam sposobni ljudi iz sporta. Pošteni ljudi. Ima dovoljno sposobnih koji su igrali fudbal da preuzmu funkcije.

KONAČNO PROGOVORIO

Red je došao i na Muslina, koji se oglasio prvi put posle tri godine.

- O mojoj smeni je odlučeno posle utakmice u Beču. Smenili su me jer nisam bio spreman na ustupke, a za Svetsko prvenstvo u Rusiji su pominjani neki igrači koji nisu učestvovali u kvalifikacijama - rekao je Muslin za Sport klub, a razgovor je među prvima preneo portal Nova.rs u vlasništvu iste grupacije.

Foto: Sportklub/Printscreen
Slavoljub Muslin za "Sportklub"

Za kraj, u izdanju od srede, po Piksiju je udarila najnovija perjanica "Junajted medija grupe" list Danas, i to kroz pero bivšeg komentatora Milojka Pantića. On u autorskom tekstu konstatuje da selektor nije bog, a potom je svemu dao političku konotaciju rečima da Piksijeva izjava da "svi moraju da ginu za Srbiju zapravo znači ginuti za režim oličen u liku predsednika Srbije Aleksandra Vučića".

Foto: Danas/Printscreen
Milojko Pantić u "Danas"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pero

21.03.2021 07:03

Piksi: N1 radio mileva, napadaju piksia da zaštite Kokeza i td. Ali M. Pantić je još reporter i prljavi. Veliki skok u karujeri. Promašen