ONI ĆE BITI OKOSNICA PIKSIJEVIH "ORLOVA": Srpski kvartet sa "čizme" vredi više od 237.000.000 evra!

Autor:

Sport

16.03.2021

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa četvercom fudbalera kakve novi selektor Srbije ima na raspolaganju u Italiji, teško da Piksi može da pogreši na klupi Srbije!

RepublikaFoto: Starsport
Četiri sjajna Srbina sa "čizme" mogli bi da budu bedemi na kojima Piksi sazida nove "Orlove"

Italija je obećana zemlja za srpske fudbalere. Dok je Sergej Milinković-Savić već godinama klasa, Dušan Vlahović, Nikola Milenković i Ivan Ilić ove sezone prosto su eksplodirali u Seriji A.

Zinedin Zidan je dao zeleno svetlo za dovođenje Sergeja, jer Srbina vidi kao zamenu za Hrvata Luku Modrića u budućnosti. Španski i italijanski mediji utrkuju se u informacijama oko odlaska popularnog SMS-a u redove "kraljevskog kluba". Gazda Lacija Klaudio Lotito tvrdi da transfer neće biti realizovan, ukoliko Real ne plati 150.000.000 evra! Luda suma.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić

Sa druge strane, Dušan Vlahović golovima je digao Italiju na noge. Sasvim je izvesno da će u Milan, gde ga direktor Paolo Maldini vidi prvo u tandemu sa Zlatanom Ibrahimovićem, a onda i kao prirodnu zamenu za veterana iz Švedske. Fjorentina bi trebalo da zaradi 40.000.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović (levo) sa Milenkovićem

Još jedan Srbin napustiće Firencu, Nikola Milenković neće produžiti ugovor sa klubom. Žele ga Inter, Mančester junajted i Totenhem. I za njega je određena cena - 35.000.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković

Momak koji je na mala vrata došao u Italiju, a onda sa 19 godina postao igrač o kojem se priča. Ivan Ilić prosto caruje u Veroni. Za njega selektor Dragan Stojković kaže da je novi Nemanja Matić. Još se ne zna, hoće li na leto ostati u gradu Romea i Julije za 12.000.000 evra, ili će se vratiti u Mančester siti u kojeg je otišao iz Crvene zvezde 2018. godine, prenosi "Kurir". 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Ilić sa Darkom Lazovićem

Još nekoliko srpskih fudbalera ostvaruje dobre rezultate u Italiji. Pre svih Filip Đuričić u Sasuolu i Darko Lazović u Veroni. Nikola Maksimović je standardan u Napoliju, kao i Aleksandar Kolarov u Interu, te Saša Lukić u Torinu. Miloš Vulić i Vladimir Golemić su glavna snaga Krotonea, a Ivan Radovanović Đenove. Boris Radunović u Atalanti i Petar Mićin u Udinezeu nisu dobili šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading