KUVALO U SVLAČIONICI: Vidićev čovek od POVERENJA otkrio - Nemanja i ja smo se stalno SVAĐALI sa trenerom!

Autor:

Sport

17.03.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se legendarni defanzivac.

Bivši kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić

Proslavljeni defanzivac Mančester junajteda Rio Ferdinand istakao je da su se on i kolega iz odbrane Nemanja Vidić često raspravljali sa Fergusonovim naslednikom Dejvidom Mojesom, a neki od razgovora su bili "veoma zapaljivi".

Da budem fer, imali smo nekoliko žestokih diskusija sa njim, biću iskren. Bilo je baš nekoliko zapaljivih razgovora između Vide, mene i Dejvida Mojsa. Nismo se slagali oko nekih stvari i načina na koje je želeo da igramo. U pitanju su neke defanzivne postavke i slično. On je želeo određene stvari, mi sa tim što je pričao nismo bili saglasni, ali to je fudbal, i verujem da je Mojs to imao i sa mnogim drugim fudbalerima. Nismo bili prvi i nećemo biti poslednji, siguran sam - prisetio se Ferdinand.

Bivši as "gordog albiona" negira mit po kone ih je Mojes terao da gledaju klipove Fila Džagelke.

Ne znam otkuda je to došlo, da budem iskren, tako nešto se nije dogodilo. Fil Džagijelka je bio veoma dobar igrač. Siguran sam da nam Mojs ne bi prikazivao njegove video snimke. To je jedna blesava priča koja je došla ko zna odakle. Neko je to sanjao i to je postao mit - zaključio je Rio Ferdinand.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading