EVROPSKI ŠAMPION PRETI: Srbijo, ponovo se srećemo!

Autor:

Sport

23.03.2021

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalci su izgleda silno naoštreni pred početak kvalifikacija za Mundijal, gde će odmeriti snage sa Srbijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo u dresu Portugala

Aktuelni prvaci Evrope i pobednici Lige nacija, fudbaleri Portugala, kvalifikacije za Svetsko prvenstvo započinju u sredu utakmicom protiv Azerbejdžana, ali se čini da im je mnogo više u mislima subotnji duel sa Srbijom u Beogradu.

Kristijano Ronaldo se ovih dana nije mrdao iz Torina, pošto će Portugalci u sredu biti domaćini Azerbejdžanu u ovom gradu, na stadionu Juventusa. Ali ono što je još važnije, tri dana kasnije sele se u Beograd.

Tim povodom na zvaničom Tviter nalogu Fudbalske federacije Potugala objavljen je tvit upućen našim fudbalerima:

- Sérvia, encotramo-nos outra vez! Antes do jogo do próximo sábado, relembra os golos Portugal dos últimos dois duelos! - napisali su.

U prevodu: Srbijo, ponovo se srećemo! Pre subotnje utakmice pogledjte golove portugalske reprezentacije sa nekoliko poslednjih okršaja.

Utakmica između Srbije i Portugala na programu je u subotu od 20.45 h, kada ćemo saznati da li će se pretnje Portugalaca obistiniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading