POTVRĐENO: Miloš Krasić se IPAK NE VRAĆA!

Autor:

Sport

23.03.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno je rešena poslednja dilema vezana za stručni štab moskovskog CSKA i oko povratka Miloša Krasića na mesto uspeha.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Krasić

Ivica Olić se vratio u klub, ali sa njim neće biti bivšeg srpsko reprezentativca.

- Znam da sada Miloša neće biti u klubu, to je sigurno, videćemo za dalje. CSKA je jedan od vodećih klubova u Rusiji, svaki igrač Armejaca bi sigurno želeo da opet bude tu. Mislim da Miloš nema ništa protiv dolaska, ali ta odluka tek treba da se donese na relaciji Olić, on i klub. Da je Valerij Gazajev tu, on bi bez oklevanja odleteo u Moskvu. Mnogo ga voli, jer je on mnogo učinio za njegovu karijeru – izjavio je njegov agent, Dejan Joksimović.

Ivica Olić u dresu Hrvatske

Tako ćemo na klupi Armejaca gledati isključivo Ivicu Olića. Bivši hrvatski reprezentativac se vratio u klub u kojem je proveo čak tri godine i za to vreme upisao 116 nastupa uz 44 pogotka. Trenerskim poslom počeo je da se bavi 2017. godine, kao asistent Zlatka Dalića u nacionalnom timu naših komšija. Na klupi Hrvatske bio je i za vreme Mundijala u Rusiji, kada je ovaj tim došao do finala, gde je poražen od Francuske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading