KAPITEN DUŠAN TADIĆ ZAGRMEO: Učinićemo sve da srušimo LOŠU TRADICIJU!

Autor:

Sport

23.03.2021

15:20 >> 17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić je izuzetno motivisan pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, i izneo impresije po dobijanju kapitenske trake.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dušan Tadić

- Kod nas pridajemo previše značaja kapitenskoj traci, to nije toliko bitno već uvek morate da obavljate zadatke na terenu. Jedan sam od najiskunijih igrača i odgovornost je na meti, ali nije bitno ko će da nosi traku. Kao što je selektor rekao svi moramo da budemo kapiteni. 

- Ta forma se stalno spominje, ja na verujem u tu reč, više verujem u reč konstantnost, moraš stalno da budeš konstantan, da uvek treba da težiš da budeš na nivou, naravno da uvek dođe loš dan, ali konstantno moraš da se dokazuješ na svakom trenintu i utakmici, ne smeš da se opustiš u modernom fudbalu - rekao je Tadić, koji ne bi bio zadovoljan remijem.

- Prošle kvalifikacije smo počeli protiv Iraca, taj meč smo gubili i vratili se, na kraju smo bili zadovoljni bodom, ali sada počinjemo nove kvalifikacije i sada želimo pobedu.

Srbija nije slavila na startu kvalifikacija punih 11 godina, da li je to motiv više. 

- Nisam znao za taj podatak. Što se tiče tradicije, učinićemo sve da je srušimo, zato one i postoje. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading