SELEKTOR IRSKE U PANICI: Pobrojao Srbe od kojih najviše strepi, ali on mu je NAJVEĆI PROBLEM!

Autor:

Sport

21.03.2021

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektoru Irske Stivenu Keniju nije nimalo prijatno pred meč sa Srbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pre svega što nema na raspolaganju sve igrače, a zabrinut je i zbog napadačkog potenicijala naših fudbalera.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

- Verovatno imaju sedam napadača koji igraju na dobrom nivou. Dušan Vlahović, postigao je het-tri za Fiorentinu prošle nedelje. Luku Jovića Real Madrid kupio je za 60 miliona evra i sad je u Ajntrahtu da bi postizao golove. Aleksandrar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić... On je igrač meseca u Laciju, dobar igrač. Tu su i Nemanja Radonjić koji je stvarno brz i Filip Kostić koji igra po levoj strani u Frankfurtu i mnogo je dobar- rekao je selektor Iraca.

Kad se ovako postave stvari, Srbija je veliki favorit protiv Iraca, a Keni strepi od totalne nepoznanice Dragana Stojkovića Piksija.

- Zaista, taj tim može da igra sa trojicom ili četvoricom igrača u napadu. Problem je novi selektor, teško je znati koga će odabrati za meč. Ne možemo se previše fokusirati na to, ali znamo koja su njihova oružja. Moramo da odigramo dobro, da ne potcenimo sebe i da budemo agresivni na naš način. Naša situacija sa napadačima nije impresivna, ali kao tim možemo da zabeležimo dobar rezultat u Srbiji- zaključio je selektor prvog protivnika našeg tima u kvalifikacijama za Katar.

RepublikaFoto: Starsport

Meč Srbije i Irske igra se u Beogradu, 24. marta. Nakon njega, reprezentacija Srbije će do kraja meseca igrati i protiv Portugala (27. mart) i Azerbejdžana (30. mart).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading