Bufon se vratio na početak svoje fudbalske avanture: Iz Parme otišao kao najskluplji golman na svetu, A SADA SE VRAĆA KAO LEGENDA!

Autor:

Sport

21.03.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đanluiđi Bufon jedan je od najboljih golmana u istoriji fudbala, ali se njegovoj fudbalskoj odiseji polako bliži kraj, pa je legenda Juventusa i Italije odlučila da se vrati tamo gde je sve počelo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Điđi žarko želi nazad u Parmu!

Điđi i dalje, ni u 43. godini, nema nameru da ode u penziju, već bi da se posle 20 godina vrati u Parmu!

Otišao je davne 2001. godine uz Lilijana Tirama u redove "stare dame" za tada rekordnih 52.000.000 evra, a sada bi mogao da se vrati posle 540 utakmica u samom vrhu svetskog fudbala.

RepublikaFoto: Tanjug
Điđi Bufon

Naime, italijanski mediji prenose da mu je Juventus ponudio da ostane u klubu, ali u upravi „stare dame“, što ga nije zadovoljilo, već je odlučio još godinu dana da ostane između stativa.

Tu uskače Parma, koja na golu nema bolje rešenje od njega, dok Bufona novac više ne zanima, pa Parma neće morati previše da ga plati, što bi trebalo da olakša transfer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Điđi Bufon

Zvanična ponuda još uvek nije stigla na adresu Juventusa, ali ako Điđi istinski želi da se ovaj transfer "progura", onda niko takvoj legendi, posebno u klubovima kojima je dao sve, neće reći ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading