(VIDEO) KO JE VIŠE OVDE LUD?! Borba protiv rasizma IZGUBLJENA U PREVODU, dok svi kleče za ravnopravnost, Rendžers i Seltik - STOJE!

Autor:

Sport

21.03.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident u Ligi Evrope, gde je fudbaler Rendžersa Glen Kamara bio na napadu navijača rasista, učinio je da novopečeni šampion Škotske i njihov najveći rival urade nešto do sada neviđeno.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Stajanje je novo klečanje u borbi protiv rasizma, barem ako pitate Škote!

Iako bi inače stajanje tokom klečanja za rasnu ravnopravnost, posebno belog čoveka, bilo protumačeno kako rasistički napad, kada to radite da bi skrenuli dodatnu pažnju na problem, onda je to ok.

Potpuno su se "borci za socijalna prava" pogubili u svojim ciljevima, pa napadaju sada svakog ko se kosi sa njihovim stavovima, ali je još smešnije koliko sami svoja pravila krše, kakav je slučaj bio i na meču Rendžersa i Seltika.

Najbolji timovi u Škotskoj pred meč odlučili su da će ipak da stoje, kako bi pokazali podršku Kamari, kao i svim ostalima koje rasizam pogađa.

Borba za socijalnu ravnopravnost nikada nije bila konfuznija!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading