TADIĆ UNIŠTIO "JANGERE": Pogba rešio KLASIK na "San Siru", Slavija ŠOKIRALA Rendžers u Škotskoj! Poznati svi ČETVRTFINALISTI LE!

Autor:

Sport

18.03.2021

21:55 >> 21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrani su svi dueli osmine finala drugog po rangu evropskog takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Milan-Mančester junajted

Posle senzacije koju je načinio Dinamo Zagreb, od 21 čas odigrana su još četiri revanš susreta 1/8 finala Lige Evrope, a rutinski prolaz dalje obezbedili su Slavija, Viljareal i Ajaks, dok je na "San Siru" bilo neizvesno do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Mančester junajted je pobedio Milan sa 1:0 (0:0), a junak je bio rezervista, francuski vezista Pol Pogba, koji je u 49. minutu iskoristio kardinalnu grešku Meitea. "Rosoneri" su pokušavali da napadnu do samog kraja, ali nisu imali dovoljno znanja i umeća da ozbiljnije priprete golu "crvenih đavola".

Trener sedmostrukog šampiona Evrope Stefano Pioli pokušao je i uvođenjem Zlatana Ibrahimovića, ali Milan jednostavno nije mogao da pronađe put do gola Dina Hendersona.

 

 

Ajaks je ostvario "duplu pobedu" nad Jang bojsom, na krilima sjajnog Srbina Dušana Tadića koji je bio strelac iz penala u 49. minutu, kao i asistent Nerešu u prvom poluvremenu za 2:0, ukupno 5:0.

 

 

 

 

Viljareal je ponovo bio bolji od Salcburga (2:0), a Slavija je napravila blago iznenađenje pođto je relativno lako nadigrala škotskog prvaka Rendžers rezultatom 2:0 na "Ajbroksu". Precizni za Čehe su bili Olajinka i Stanciju, a "policajci" su duel okončali sa devetoricom zbog isključenja Rufa i Baloguna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading