Norič tutnji ka Premijer ligi, Paunovićev Reding poklekao protiv Birmingema!

Autor:

Sport

17.03.2021

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Redinga nisu uspeli da dođu do bodova protiv Birmingem sitija, dok je Norič nazad na putu ka Premijer ligi posle nove ubedljive pobede nad Notingem Forestom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Timo Puki i Norič tutnje nazad ka Premijer ligi!

Fudbaleri Noriča savladali su Notingem Forest na strani u 37. kolu Čempionšipa sa 3:0 i nastavili put ka povratku u Premijer ligu. Reding, srpskog trenera Veljka Paunovića, poražen je je od Birmingem Sitija sa 2:1.

Norič je upisao deveti trijumf zaredom i čvrsto drži prvo mesto sa 82 boda, 10 više od Votforda, a 13 od trećeplasiranog Svonsija.

Ekipa Danijela Farkea rutinski je slavila na Siti Graundu, pošto je oba gola dala u ranoj fazi meča. Temu Puki je 22. pogotkom u sezoni doveo Kanarince u vođstvo u devetom minutu, da bi Kiran Dauel već u 13. postavio konačan rezultat. Oba puta je asistent Lukas Rup.

Notingem je porazom pao na 18. mesto sa 41 bodom.

Birmingem je na Sent Endruzu savladao Reding sa 2:1, a strelci su bili Jutkijevič u četvrtom i Din u 71. minutu. U međuvremenu je gol za Paunovićev tim dao Meite u 35.

Birmingem je sa 38 bodova na 21. mestu tabele i ima šest poena više od prvog ispod crte Roterema. Reding ostaje šesti sa 61.

U ostalim mečevima, KPR – Milvol 3:2, Vikomb – Barnsli 1:3, Blekburn – Bristol Siti 0:0, Šefild Venzdej – Hadersfild 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading