KOSANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Iskusni stručnjak UDARIO na Zvezdu i Partizan!

Autor:

Sport

17.03.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Kosanović poznat je po svojim beskompromisnim izjavama.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodnog večitog derbija

Kosanović se dotakao stanja u Superligi Srbije, u kojoj večiti rivali Crvena zvezda i Partizan imaju niz od čak 15 uzastopnih pobeda.

On smatra da su crveno-beli jači nego ranije, a konkurencija slabija.

Zvezda je sada jača nego pre dve ili tri sezone. Ima dosta kvalitetnijih igrača, 20, možda i više... Stanković tako može da kombinuje, da bira, da odmara i čuva igrače za neki važniji meč. Ali moram da naglasim i da je Superliga sada slabija. Dosta klubova je zalutalo u elitu i pod hitno moramo da smanjimo broj timova - kazao je za Blic Kosanović.

U nekim utakmicama mi je izgledalo kao da Crvena zvezda igra sa trećeligašem. Bilo je samo pitanje koliko će golova da im daju, tri ili sedam.

RepublikaFoto: Starsport

Partizan ima zaostatak od devet bodova za večitim rivalom, ali u poslednjih nekoliko meseci ređa samo pobede, i to uglavnom ubedljive i uverljive.

Ista je priča sa Partizanom, da se razumemo. Aleksandar Stanojević radi svoj posao, samo ne znam da li pobeđuje što je dobar ili što je konkurencija nikakva - zaključio je Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
slaviša

17.03.2021 12:39

Evo ja svoj komentar stavljam na temu smene Muslina sad se tačno zna,gde je bio kamen spoticanja radilo se o Sergeju Milinkoviču a partizan kai i menadjeri trebali su dobiti novac Sergej je tada igrao desnog beka zamislite totalno promašena pozicija i neverovatno odmah traka bez ijedne osigrane utakmice dok je Krstajič bio srečan dobio novac i mesto selektora samo treba,da sluša kokezu a tek ono sramno otstranjivanje Baneta Ivanoviča bio u odličnoj formi i desnog beka igra sergej banetu se skida traka sa ruke i stavlja na Sergejevu ruku da je Sergej barem mali kao čovek odbio bi kapetansku traku plus nije imao zvaničnu utakmicu i odma kapetan po nalogu Kokezinja.