VLAHOVIĆ ODBIO UGOVOR ŽIVOTA: Fiorentina NEMOĆNA, Srbin menja SLAVNOG golgetera i pojačava GIGANTA!

Autor:

Sport

15.03.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač Partizana Dušan Vlahović na prekretnici karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Fiorentine Dušan Vlahović

Ni dva dana od spektakularnog het-trika italijanski mediji ne prestaju da se bave srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem. Tema je, naravno, novi ugovor sa Fiorentinom, a Srbin je već odbio ponuđeni produžetak saradnje koji je uključivao tri puta veću platu.

Naime, bivši centarfor Partizana trenutno zarađuje 800.000 evra godišnje u Firenci, a namera mu je da na leto pređe u neki veći klub. Trenutno je najbliži Milanu ili Romi, s obzirom da oba velikana na leto žele da angažuju novog napadača. "Rosoneri" se trenutno oslanjaju na vremešnog Zlatana Ibrahimovića, dok navalu "vučice" predvodi Edin Džeko. Srbin se nameće kao idealna opcija za oba tima, a ljubičastima u prilog ne ide ni činjenica da mu aktuelni ugovor ističe leta 2023. godine. Stoga će biti prinuđeni da ga prodaju već ovog leta, kako ne bi zapali u vremenski tesnac.

Podsetimo, Vlahović (21) je za Fiorentinu odigrao 26 utakmica u Seriji A tekuće sezone, a u 12 navrata se upisao među strelce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading