KAKO BI INTER BEZ "LA-LU"-A ILI JUVE BEZ RONALDA I MORATE? Piolijeva HIT izjava ZAPALILA Italiju!

Autor:

Sport

15.03.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se italijanski stručnjak nakon novog neuspeha "rosonera".

RepublikaFoto: Starsport
Trener Milana Stefano Pioli

Fudbaleri Milana poraženi su na "San Siru" od Napolija, a trener "rosonera" Stefano Pioli imao je objašnjenje za poraz sedmostrukog prvaka Evrope.

Milan je derbi kola odigrao drastično oslabljen, a između ostalih falili su napadač Zlatan Ibrahimović, kao i standardan štoperski par Kjer/Romanjoli.

Tim je bio konkurentan. Igrali smo protiv kvalitetnog protivnika. Bilo je složeno prvo poluvreme, napravili smo previše grešaka. Nismo vršili pritisak na rivala. To je bilo naše ograničenje - poručio je Italijan.

Strateg Milana žali za greškom njegovih izabranika kod odlučujućeg gola koji je dao Politano.

Na početku drugog poluvremena bili smo bolji od Napolija, ali smo izgubili loptu i trebalo je da brže da se vratimo. Propustili smo priliku, jer je mogla da bude izuzetna nedelja, ali dobra igra nije dovoljna da se pobedi ekipa poput Napolija. Sada moramo da se pripremimo za sledeći meč u Ligi Evrope, a zatim i duel sa Fjorentinom.

Za kraj, Pioli je izneo opravdanje za minimalan poraz.

Morali smo da odigramo mnogo utakmica bez pravog centarfora, pa s obzirom na sve to, tim zaslužuje pohvale za sve što je mogao da uradi u datim okolnostima. Pokušajte da zamislite Inter bez Lukakua, Lautara Martineza ili Sančeza, možda Juventus bez Ronalda, Morate ili Kijeze. Igrali smo više od pola sezone bez Zlatana Ibrahimovića, dok su Rebić i Čalhanoglu takođe bili povređeni duži period - zaključio je Stefano Pioli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading