JADRANKA BARJAKTAROVIĆ OPET U EPICENTRU SKANDALA: Uz njen spot prilepljen čuveni USTAŠKI POKLIČ, JAVNOST U NEVERICI!

Autor:

Zabava

15.03.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadranka napravila novi skandal!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Jadranka Barjaktarović u epicentru skandala!

Lokalni izbori u Nikšiću uzburkali su duhove širom Crne Gore, a svemu je prethodila kampanja u kojoj se nije prezalo od najtežih optužbi, podmetanja i surovih prozivki. Ipak, da se i u opštem gubitku svih kriterijuma može preći granica, uverili smo se kada je na društvenim mrežama počeo da se deli post u kome je uz pesmu Jadranke Barjaktarović nalepljen ustaški poklič.

Pevačica koja je prošle godine već bila u centru nacionalističkog skandala je još jednom postala deo političke kampanje. I to ne bilo kakve. Sve je počelo kada je njena pesma “Crna Gora je moj dom” objavljena nekoliko dana pre izbora sa sve visokobudžetnim spotom i kampanjom na društvenim mrežama. Predizborna tišina na ovaj način, makar zvanično, nije narušena, što je dobrodošlo strankama koje se zalažu za udaljavanje ove zemlje od Srbije.

Da nije u pitanju slučajnost, te da je sve urađeno zarad kampanje dodatno svedoči i činjenica da se u pesmi koja u naslovu nosi ime cele države u tekstu spominje samo jedan grad – Nikšić. Poznata milogorska pevačica Barjaktarović je, podsetimo, rođena u Beranama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

15.03.2021 14:11

Daleko joj lijepa njena kuća. Ne treba nam nikada.