(VIDEO) BARSELONA DOBILA NOVOG PREDSEDNIKA: Katalonija se trese, NADA ZA SPAS SEZONE NAGLO SKOČILA!

Autor:

Sport

07.03.2021

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle duge i zamorne trke, Barselona je konačno dobila novog predsednika.

Fudbaleri Barselone dobili su novog predsednika!

Gusta je bila borba između Đana Laporte, Entonija Freiša i Viktora Fonta za poziciju 42. predsednika fudbalskog kluba Barselona, ali je čovek koji je dobio najviše glasova na kraju bio Đan Laporta!

Čak 110,290 vlasnika članskih karata kluba glasalo je na šest lokacija, kao i preko pošte, kako bi doneli odluku o tome ko će predvoditi klub do 2026. godine.

Sada Laportu čeka izazov uspostavljanja nove ere dominacije posrnulog giganta. Ovaj gospodin usko je upleten u politiku Barse još od 1998, kada je predvodio grupu zvanu "Plavi slon", koja se usprotivila tadašnjem predsedniku Hosepu Nunjezu.

Prvi pokušaj da postane predesednik došao je 2003, kada je pobedio Ljuisa Basata bizarnim obećanjem koje se nije ostvarilo, da će dovesti Bekama u klub.

Veoma je harizmatičan, pa je na leđima te harizme došao do drugog mandata na čelu, a ako je suditi po prvom, kada je najpre Rajkardu, a onda i neproverenom Pepu Gvardioli, dao priliku da klub uvedu u zlatno doba, onda je jasno zašto Katalonci slave njegov ponovni dolazak na predesdničku funkciju.

 

 

Nije van reona realnosti da bi Barsa čak i do kraja sezone mogla da se isčupa, pošto je u ligi 2. sa svega tri boda minusa u odnosu na Atletiko, dok u Ligi šampiona nažalost imaju minimalne šanse posle 4:1 u prvoj nozi protiv PSŽ-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading