PARTIZAN SUROV NA BANJICI: Parni valjak SAMLEO i petardirao Rad za 15. pobedu u nizu!

Autor:

Sport

07.03.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana deklasirali su Rad na Banjici sa 5:0 u okviru 26. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana nastavili su da melju u Superligi Srbije

Partizan je tako upisao 15. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima, dok je Rad doživeo drugi poraz u nizu.

Crno-beli su u potpunosti opravdali ulogu favorita i zasluženo su stigli do ubedljive pobede. Posle mirnog početka u prvih desetak minuta, gostu su polako počeli da uspostavljaju ritam igre, ređaju prilike i ubrzo su i poveli preko Filipa Holendera, koji je imao tri dobre situacije u prvih 45 minuta.

Igrao se 24. minut kada je na dodavanje Takume Asana Filip Holender utrčao u kazneni prostor i udarcem sa desetak metara, po zemlji savladao Damira Kahrimana.

Rad je najveću priliku u prvom delu imao u 33. minutu posle slobodnog udarca, Ciger je zahvatio loptu glavom, a Aleksandar Popović vrhovima prstiju sa gol linije odbio loptu u polje.

Kazna je stigla samo minut kasnije. Lazar Marković je poslao loptu sa leve strane u srce kaznenog prostora, na pravom mestu bio je Bibras Natho koji je lagano prosledio loptu u levi donji ugao za 0:2.

Partizan je pitanje pobednika rešio na početku drugog poluvremena. Natho je prvo propustio dobru šansu, a onda je lepo uposlio Markovića koji je rutinski savladao Kahrimana.

Crno-beli nisu hteli da se zaustave, pa ubrzo postižu još dva gola. Suma je posle prelepe minijature i solo akcije postigal četvrti gol, a konačan rezultat je posle proigravanja Sume postavio još jedan rezervista, Filip Stevanović.

U finišu u 88. minutu isključen je igrač Rada Stojsavljević pošto je kao poslednji igrač odbrane povuklao sa leđa Jovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading