ŠOK U MANČESTERSKOM DERBIJU: Junajted pomrsio račune Sitiju, "CRVENI ĐAVOLI" I DALJE U TRCI!

Autor:

Sport

07.03.2021

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda nad zahuktalim Sitijem u jednom od bitnijih gradskih derbija u skorijoj istoriji mogla bi Junajtedu da da vetar u leđa pred furiozan završetak sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančestera slavili su protiv Sitija u gradskom derbiju!

Delovalo je kao da ekipu koju vodi Pep Gvardiola niko neće moći da uspori na putu ka novom trofeju u Premijer ligi, ali se rival iz predgrađa pobrinuo da prekine njihov pobednički niz od čak 21 meča, pobedivši 2:0, i to u centru, na "Etihadu"!

Počelo je kao što možda i previše mečeva Junajteda u poslednje dve sezone počinje, penalom u njihovu korist.

Bruno Fernandeš, fudbalski genije čija statistika zbog neproporcionalno velikog broja penala koji njegov klub dobija, a on bez greške pretvara u golove, izgleda spektakularno, doneo je prednost u 2. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bruno Fernandeš prvi je pogodio sa bele tačke u 2. minutu

Tada je počeo period grublje igre, i Šo i Megvajer zaradili su kartone, ali Siti, uprkos 21 pokušaju da savladaju Dina Hendersona, to nije uspeo.

Prednost je u 50. minutu duplirao Luk Šo posle asistencije sve boljeg Markusa Rašforda, pa je Junajted sada ponovo na 2. mestu, sa bodom više od Lestera, a 11 manje od Sitija.

Nije realno očekivati da bilo ko stigne Siti, ali ako nešto može "crvenim đavolima" da da inekciju adrenalina i pogura ih ka čudu, onda je to pobeda protiv najvećeg rivala.

Očekuje nas i te kako furiozan završetak Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading