KATASTROFA U BARSELONI: Heroj sa Kupa Kralja DOŽIVEO STRAVIČNU POVREDU, nade za spas sezone na Kamp Nou raspršene!

Autor:

Sport

04.03.2021

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadali su se u Baresloni da će moći da naprave senzaciju i da u revanšu izbace PSŽ iz Lige šampiona posle debakla od 4:1 u prvoj nozi, ali ta nada munjevitom brzinom umire, pošto je Katalonce pogodila još jedna stavična povreda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Heroj sa polufinala Kupa Kralja, Đerar Pike, neće moći da pomogne saigračima u revanšu LŠ

Odbrambeni fudbaler Barselone Žerar Pike povredio se u revanš utakmici polufinala Kupa kralja protiv Sevilje.

Klub sa Kamp Nou stadiona je saoštio da je iskusnom defanzivcu dijagnostifikovano iščašenje unutrašnjeg bočnog ligamenta desnog kolena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pike bi mogao zbog povrede da odsustvuje i mesecima, u najgorem slučaju...

Nije precizirano koliko vremena će 34-godišnji fudbaler biti van terena.

Pike je postigao gol protiv Sevilje u poslednjim trenucima nadoknade za 2:0 i tako obezbedio produžetke u kojima je katalonski tim još jednom, preko Martina Breitvejta, matirao goste iz Andaluzije i obezbedio plasman u finale.

 

 

Bivši reprezentativac Španije ove sezone već je pauzirao skoro tri meseca, a na teren se vratio 16. februara u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona sa PSŽ.

Ekipa Ronalda Kumana će za trofej igrati protiv boljeg iz duela Levante – Atletik Bilbao. U prvom meču u Baskiji bilo je 1:1, a revanš je večeras.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tolike muke muči Kuman, da mu redovno na konferencijama curi krv iz nosa od pritiska

Možda i dođe "Blaugrana" do trofeja u kupu, ali će im bez Pikea biti veoma teško, a još teže ako se ispostavi da Pike mora na produženi odmor.

Barsa je već van trke za titulom u La Ligi, dok samo istinsko čudo može da ih spasi u Ligi šampiona, tako da je Pikeova povreda došla u najgorem mogućem trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading