Mihajlović povukao RADIKALAN potez zbog pogibije Brajanta!

Autor:

Sport

04.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje Siniše Mihajlović, zajedno sa svojom suprugom Arijanom, promenio je životne navike zbog nastradalog Kobija Brajanta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović, uz ilustraciju Kobija Brajanta

Tragična pogibija legendarnog Kobija Brajanta u padu helikoptera uterala je strah u kosti mnogima. Među onima koji i dalje prezaju od takvog načina vazduhoplovnog prevoza jeste i porodica Siniše Mihajlovića, ponajviše njegova supruga Arijana, zbog čega je srpski trener prinuđen da se solidariše sa lepšom polovinom i putuje kolima.

UVEK UZ EKIPU

Kao što je nedeljama i najavljivano, Miha će večeras biti počasni gost na čuvenom muzičkom festivalu u Sanremu, na kom će u duetu zapevati sa zvezdom Serije A Zlatanom Ibrahimovićem. Prethodno je sinoć njegova Bolonja gostovala Kaljariju na Sardiniji u Seriji A, a posle festivala ga očekuju novi izazovi, ali Srbin svuda stiže, i to vozeći se automobilom.

- Posle utakmice ću se vratiti u Bolonju s timom, kao i svaki put. Čak i kada igramo u Rimu, a sledeći dan imamo pauzu, uvek se vratim sa momcima do stadiona i sutradan odem kući. Ne znam koliko trenera to praktikuje, ali mislim da je to ispravno. U četvrtak ujutro ću organizovati trening, a zatim ću krenuti za Sanremo, do kojeg ima skoro pet sati putovanja. Voleo bih da uzmem helikopter, ali moja supruga Arijana se plaši pada, pa zato idemo automobilom - rekao je Mihajlović pred sinoćnu utakmicu na Sardiniji.

Strah njegove supruge od letenja potpuno je opravdan pošto se svetska javnost do danas, godinu i više od tragedije, nije oporavila od smrti Kobija Brajanta, koji je stradao u padu helikoptera. Tom prilikom poginula je i njegova ćerka Ðijana, a nesreća se dogodila u okolini Los Anđelesa 26. januara 2020. godine.

KONTROLA BAŠTOVANA

S druge strane, Sinišu drže samo lepe misli, zbog čega je nastavio da zbija šale i zasmejava predstavnike sedme sile.

- Posle utakmice ću ostati na Sardiniji neko vreme, moram da odem i proverim da li su lopovi ušli u moju kuću i kako izgleda vrt. Pre nekoliko dana sam se posvađao s baštovanom jer svaki put kad dođem vidim kako se komšijin travnjak savršeno zeleni, a moj je sav žut. On uvek tvrdi da je greška do sunca, a ja se mislim: "Da li sunce ne obasjava jedino moju kuću?" Zbog toga sam zaposlio još jednog baštovana - rekao je Mihajlović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading