NIJE VUČIĆ KRIV ŠTO JE ZVEZDA DOMINANTNA: Krstajić osuo PALJBU po upravi Partizana!

Autor:

Sport

02.03.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg TSC-a uoči superligaškog derbija sa Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport/TV Pink
Trener TSC-a Mladen Krstajić, uz ilustraciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Trener TSC-a Mladen Krstajić pričao je o svom Partizanu uoči superligaškog okršaja u Senti protiv Crvene zvezde.

On je u razgovoru za "Kurir" otvoreno izneo sve što mu smeta u klubu iz Humske.

- Mene boli što u Partizanu nema legendi. Izgubili smo se. Nigde nas nema. Ne postoje okupljanja, ja ne znam šta se u klubu dešava. Možda sve to ne bih trebalo da pričam, s obzirom na funkciju koju obavljam, ali to je tako. Ima nas stotinak iz Partizana koji su završili karijere u poslednjih 10 godina, a nikoga nema u klubu. Nikoga – rekao je Krstajić.

A, onda je rekao nešto što se neće dopasti mnogim navijačima crno-belih.

- Velika je negativnost između Partizana i Zvezde. Možda određenu krivicu snosite i vi novinari, jer nenamerno podgrejavate celu stvar. Evo, ovako ja na to gledam. Kad je Partizan bio dominantan, tada je Tadić bio na vlasti. Sada je Zvezda, pa je to zbog Vučića. A, u to vreme je i Dačić potpredsednik, a on je partizanovac. Kakve to veze ima? Realno! Kakve?! Pa, moraju i oni za nekoga da navijaju. Šta sad, da gledamo ko će doći na vlast, da pričamo ovi će sada osvojiti deset titula! E, nije tako! Uspeh kluba polazi od uprave. I to je jednostavno. Volim Partizan, ali nešto tamo ne štima. Neću da se mešam, bavim se strukom u srpskom fudbalu i ne bih da dođem u situaciju da spinujem da Partizanom. Kao, Zvezda se favorizuje. Ne možemo to da gledamo tako. Onda se u neko prošlo vreme favorizovao Partizan. Voleo bih da dođemo u situaciju da se i jedni i drugi bore do poslednjeg kola, da je razlika bod ili dva. Mi uvek tražimo neki alibi. Ili Zvezda, ili sada Partizan. Kažu, to je zbog predsednika. Kakve to veze ima? - upitao je Krstajić.

Podsetimo, duel u Senti igra se u sredu od 16:05 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
iki

04.03.2021 22:44

'ladno covek svrstao sebe u legende...