STANKOVIĆ NE SKIDA OSMEH SA LICA: Zbog jedne stvari mu je posebno drago!

Autor:

Sport

28.02.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković je izuzetno zadovoljan zbog nove pobede i gola Aleksandra Kataija.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Crvena zvezda je ostvarila prvu prvenstvenu pobedu na stadionu "Rajko Mitić" u prolećnom delu sezone savladavši Proleter rezultatom 4:0.

Stanković je istakao da su njegovi igrači bili umorni.

- Zbog umora smo napravili neke greške koje inače ne pravimo. Prvo poluvreme odigrali smo dosta dobro u jakom ritmu. Težili smo da stvorimo što više prilika i postignemo gol više. U drugom poluvremenu desio se očekivani pad ritma i malo slabija igra, ali to smo svesno uradili da bismo odmorili neke igrače jer nas očekuju mečevi na svaka tri dana. Prezadovoljan sam, ali moglo je i bolje. Idemo dalje, već u sredu nas očekuje dosta jak utakmica. Bio je cilj da se momci posle iscrpljujuće bitke i fizički i emotivno protiv Milana okrenu našem prvenstvu. Drago mi je što se Katai vratio, odigrao je 45 minuta i veliko je pojačanje za nas- izjavio je Stanković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Crvenu zvezdu u nastavku prvenstva očekuje utakmica sa TSC-om u gostima, koja je na programu u sredu od 16 časova i pet minuta.

- Sada idemo da odmorimo, a zatim se okrećemo pripremama za sredu, a onda nas očekuje utakmica u nedelju i tako do kraja prvenstva. Na to smo se navikli, za to smo se spremali, za to radimo i znamo koji nam je cilj, tako da nećemo odustajati od toga- zaključio je Stanković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading