POKER ZVEZDE POSLE MILANA: Rapsodija crveno-belih protiv Proletera - jedan gol posebno raduje!

Autor:

Sport

28.02.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su rutinski savladali novosadski Proleter sa 4:0 na stadionu "Rajko Mitić" u okviru poslednjeg meča 24. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Zvezda je mogla da povede već u prvom napadu. Pavkov je dobio dubinsku loptu, snažno šutirao, ali pored gola. Crveno-beli su želeli rani gol, ali je vođstvo stiglo tek u 22. minutu.

Brazilski štoper iz Proletera Leandro postigao je autogol. Rodić je još jednom prošao po strani posle pasa Ivanića, kod čijeg prijema su gosti tražili da je igrao rukom, i naterao Leandra da pogodi sopstvenu mrežu.

Prethodno je Milan Pavkov izašao sam pred golmana Župića, ali je šutirao pored gola. Crveno-beli su svim snagama nastavili da napadaju, a vođstvo su uvećali 10 minuta posle prvog gola.

Akciju po desnoj strani su pokrenuli Kanga, Ben i Gajić, koji je pronašao Nikolića, a mladi vezista ostao pribran da savlada Župića.

Mora se reći da je Župić odradio sjajan posao na golu Proletera, i da je zaslužan što rezultat nije ubedljiviji.

U 56. minutu je na semaforu pisalo 3:0, a strelac je El Fardu Ben koji se najbolje snašao posle očajne reakcije odbrane gostiju.

RepublikaFoto: Starsport

Vratio se Katai u tim u Milanu, ali nije uspeo da se upiše na listu strelaca, ali danas se posle duže pauze vratio i uvećao golgeterski učinak pogotkom u 90. minutu. Glavom se upisala Zvezdina "desetka". Posle centaršuta Gajića, Katai je odlično trznuo i od prečku matirao goste.

Tim Dejana Stankovića upisao je 11. pobedu u domaćem šampionatu i vratio šest bodova više u odnosu na Partizan, uz još meč manje.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading