PIOLI IMA KECA U RUKAVU: Dejan Stanković dobio ZADATAK ZA RAZMIŠLJANJE pred revanš sa Milanom!

Autor:

Sport

23.02.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne cvetaju ruže Dejanu Stankoviću pred meč sa Milanom, ali ni Stefano Pioli ne može da računa na sve raspoložive snage za revanš!

RepublikaFoto: Starsport
Stefano Pioli

Milan će u revanš meču protiv Crvene zvezde biti lišen usliuga povređenih Marija Mandžukića i Ismaila Benasera koji su bili starteri na Marakani, ali dobra vest za "rosonere" je da će biti jači za oporavljenog Braima Dijaza.

Španski ofanzivac se u potpunosti oporavio od povrede zadnje lože koju je zaradio pre mesec dana u četvrtfinau Kupa Italije protiv Intera. Od tada je propustio duele protiv Bolonje, Krotonea i Specije, bio je na klupi prošlog vikenda protiv Inera, a italijanski mediji najavljuju da će zaigrati u četvrtak protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brahim Diaz desno

Nekada je važio za jednog od najvećih talenata Evrope kada se probijao u prvi tim Mančester sitija iz kojeg ga je kupio Real. Međutim, u Madridu se nije izborio za ozbiljniju minutažu kod Zinedina Zidana.

Dijaz će pokušati da se nametne u Milanu što mu ove sezone baš i ne ide najbolje, pa bi mogao da bude Piolijev "džoker". Dobio je šansu na 25 utakmica i upisao četiri gola i tri asistencije. Međutim, skoro polovinu mečeva je ušao sa klupe, a samo jedan je odigrao celih 90 minuta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading