Pogledajte ŠTA Dejan Stanković krije pred okršaj sa Spartakom u Superligi: ŠTA SVE OVO ZNAČI PRED MILAN?!

Autor:

Sport

20.02.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković nalazi se u nezavidnoj poziciji gde mora da nađe savršenu ravnotežu između Evrope i Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Još jedna bitka sa Milanom je blizu, ali nema prostora za kalkulacije kada je borba za titulu u pitanju

Između dve utakmice sa Milanom fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u Subotici u 23. kolu "Linglong" Superlige Srbije.

Bez obzira na važnost utakmice na "San Siru" Dejan Stanković nema nameru da kalkuliše sa timom koji će istrčati na teren protiv Spartaka.

– Svaka sledeća utakmica je najvažnija, sa tim za ovih godinu dana nisam imao problema i sumnjam da ću imati i u ovoj utakmici. Milan je arhiviran, sledeći meč je protiv Spartaka, pa ćemo onda opet da razmišljamo o Milanu. Već se povela priča kako ćemo igrati protiv Milana zbog dobijenih žutih kartona i povreda, ali u ovom trenutku zaista ne razmišljam o tome, nego o sutrašnjem meču protiv Spartaka. U Subotici će na teren izaći najbolji tim, ne kalkulišem u ovom trenutku, niti razmišljam o uigravanju za Milano - rekao je Stanković.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković ne daje nikakve naznake da će eksperimentisati protiv Subotičana

Dobra vest je da se Veljko Nikolić vratio u trenažni proces.

– Veljko Nikolić se vratio u trenažni proces, takođe tu su Gavrić i Krstović i Petrović, za sada nećemo priključivati nikoga više prvom timu. Momci treba da nastave da rade sa svojim trenerima i sigurno će neko od njih do kraja sezone dobiti pravu šansu - nastavio je on. 

Filipo Falko još uvek nema snage za svih 90 minuta.

– Falko još uvek nije u potpunosti spreman da odigra svih 90 minuta, ali za 60-65 minuta u viskom ritmu i više nego spreman. Nije me iznenadio, upoznat sam sa svim njegovim kvalitetima, samo je to sve potvrdio. Drago mi je što je pravi debi imao protiv Milana i da će u Subotici napraviti razliku i prevagu što se tiče naše igre i našeg cilja - dodaje šef struke na Marakani, a prenosi "Sportska centrala".

 

 

 

Kataija svi željno iščekuju, a Stanković je otkrio i kakva je situacija sa Bakajokom.

– Bakajoko se povredio prilikom spašavanja jedne lopte, da ne ode u korner, napravio je rotaciju, istegao malo unutrašnji ligament, povreda nije ozbiljnija, ali zahteva nekih sedam dana mirovanja, tako da će on za 7-8 dana biti sa grupom. Nadamo se da će Katai biti što pre spreman da zaigra, blizu smo toga. On sam ima veliku želju, a mi ga svi željno iščekujemo - zaključio je trener crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Katai se čeka kao ozebao sunce...

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice je na programu u nedelju od 17.05.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading