GOMILAJU SE PROBLEMI NA MARAKANI: Još jedan fudbaler ne igra u revanšu protiv Milana!

Autor:

Sport

20.02.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se veliki problemi za Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje fudbalera Milana

Trener Dejan Stanković ne može da računa zbog povrede na Veljka Nikolića i Strahinju Erakovića, Nemanja Milunović će biti suspendovan zbog žutih kartona, Milan Rodić će odslužiti kaznu zbog isključenja, dok je van stroja i pridošlica iz zimskog prelaznog roka Aksel Bakajoko.

Prve minute u Zvezdinom dresu odigrao je u finišu meča sa Milanom, kada je zamenio Mirka Ivanića. Prilikom jedne intervencije povredio koleno i ispao iz stroja za naredne obeveze.

Krilni fudbaler i dalje ima otok na kolenu, pa na Marakani ne znaju stepen povrede. Na Instagram profilu Aksel Bakajoko je otkrio da će morati na prinudnu pauzu.

Na moju nesreću povredio sam se tokom poslednjeg meča, i neću biti u kadru nekoliko sedmica. Povrede su sastavni deo sporta, učiniću sve da se što pre vratim na tereni borim za crveno-beli dres - napisao je Bakajoko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Axel Bakayoko (@bakayoko93_)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading