ĐUBRE NA ROBIJU PET GODINA: Ko će da ODGOVARA zbog SRAMNOG vređanja Ibre na "Marakani"?

Autor:

Sport

20.02.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti nakon remija Zvezde i Milana.

RepublikaFoto: Starsport
Ibrahimović na stadionu "Rajko Mitić"

Neko mora da odgovara za rasizam i vređanje na nacionalnoj osnovi Zlatana Ibrahimovića (39)! Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak uveče izborili su junački remi (2:2) protiv Milana u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, ali je senku na odličnu igru izabranika Dejana Stankovića bacio jedan primitivni pojedinac.


Bivšeg reprezentativca Švedske koji vuče poreklo iz Bosne i Hercegovine huligan je počastio psovkom: "Smrdljivi balijo, pi*ko", koja se jasno čula na praznoj Marakani.

BLIZAK KLUBU

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, pojedinac koji nije uhapšen do zaključenja ovog broja nije ušao na stadion sa malim brojem navijača, već ga je neko uveo i smestio ispod novinarske lože. Međutim, iz Zvezde za naš list nisu želeli da otkriju njegov identitet iako su lako mogli da ga utvrde uvidom u karte koje su izdali i snimke sa video-nadzora. Umesto toga, crveno-beli su izdali saopštenje i ogradili se od njegovih postupaka, uz izvinjenje Ibrahimoviću.

Ibrahimović pomagao Srbiji tokom poplava 2014!

Koliko je apsurdno vređati velikana poput Zlatana Ibrahimovića može se jasno videti iz 2014, kada je Srbija imala velike gubitke zbog poplava. Ibra je dao veliku novčanu donaciju u kampanji Dejana Stankovića, a tada je bilo prikupljeno dovoljno novca za izgradnju 28 stanova u Obrenovcu, jednom od mesta koje je bilo najjače pogođeno poplavama. Ne treba zaboraviti da je bivši reprezentativac Švedske mnogo puta javno isticao da je ponosan na prijateljstvo sa Dekijem i Sinišom Mihajlovićem, a jednom prilikom je rekao da bi sa Mihom otišao i u rat.

- Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Ibrahimoviću. U saradnji sa nadležnim organima pronaći ćemo primitivnog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja. Zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu zbog neprijatnosti koju je doživeo u našoj kući - stoji u poruci šampiona Srbije.

STRAH OD SANKCIJE

Da pojedinac treba da bude uhapšen i osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od pet godina, koja je predviđena prema srpskom zakonodavstvu, smatra i poznati advokat Toma Fila (79) u razgovoru za Srpski telegraf.

- Trebalo bi đubretu odrediti maksimalnu kaznu zatvora, odnosno pet godina. Sramota je da se vređa tako veliki igrač - kaže Fila.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Poznati advokat Toma Fila

Ukoliko UEFA odluči da pokrene postupak protiv Zvezde, može biti ponovo osuđena za rasizam. Podsetimo, crveno-beli su posle meča sa Suduvom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona jula 2019. na domaćem terenu kažnjeni sa dve evropske utakmice bez gledalaca na Marakani uz novčani iznos od 72.000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aca

20.02.2021 06:45

Generalno smo stoka zato smo i tako etikerirani u Eu...

Tomislav

20.02.2021 08:00

Kada bi tako branili Đokovića i Srbiju od vređanja i pljuvanja, kao što branite Šveđane i Zapad od svoje muke i sirotinje, gde bi nam bio kraj, gospodo Srbi i ostali, svi vi koji živite u Srbiji a doživljavate je kao kopile i poslednju prćiju. Jeste da je ovo malo preduga rečenica i poprilično prosto-proširena, ali za mnoge umove i veoma delikatna i komplikovana za kapiranje. Ipak, neka ide među ljude, možda i naiđe na nekog ko će je razumeti...

Mare

20.02.2021 09:17

Brate mili dosadni ste vise, izvradjao ga neko i sta sad, pa to je normalno na utakmicama, vredjaju se majke, ocevi, deca koji su nam vredniji od njega pa niste digli tolku pompu, sta vam je taj Ibrahimovic pa se toliko saosecate sa njim, stvarno ste preterali!!!!