EKSPLOZIJA POSLE MILANA: Zvezdin BISER oblači dres VELIKANA?

Autor:

Sport

19.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz prve ruke, nakon remija crveno-belih i roso-nera (2:2).

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde nakon remija sa Milanom

Zaduženi za sportski sektor u Milanu nisu sedeli skrštenih ruku u Beogradu, naprotiv, radili su punom parom. Kako javljaju italijanski mediji, konkretno kredibilni Kalčomerkato, poslovično dobro upućeni portal u tamošnju transfer-pijacu, juče pre utakmice započeti su pregovori roso-nera s menadžerima Andrije Radulovića oko prelaska talentovanog ofanzivca na San Siro.

Navodno je Milan i te kako zagrizao za mladog Radulovića i ne želi da gubi vreme, već da u narednom, letnjem prelaznom roku realizuje transfer. Inače, Radulović, koji je u jesenjem delu sezone nastupao i postizao golove u seniorskom timu, na zimskim pripremama izgubio je status prvotimca i trener Dejan Stanković je tražio da bude poslat u filijalu Grafičar.

RepublikaFoto: Starsport
Ofanzivac na ceni - Andrija Radulović

On je pak odbio i prekomandovan je omladinski pogon Crvene zvezde, a nije želeo ni da ode na pozajmicu u neki od mnogobrojnih superligaških klubova, koji su za njega pokazivali interesovanje. Osim Milana, za usluge Andrije Radulovića ranije se raspitivao i gradski rival Inter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading