MILAN POTVRDIO PREOKRET: Napadač STIŽE na "Marakanu"!

Autor:

Sport

15.02.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve poznato.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Milana Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić

Hrvatski internacionalac Ante Rebić propustio je meč Milana i Specije u okviru Serije A zbog povrede, a "rosoneri" su u ponedeljak saopštili da se vratio trenažnom procesu i da će biti spreman za gostovanje Crvenoj zvezdi u četvrtak na "Marakani".

- Igrači su se vratili treninzima u ponedeljak popodne nakon slobodnog dana koji su imali u nedelju. Igrači su zajedno ručali u sportskom centru pre trening. Pun fokus je sada na pripremi za meč protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope u Beogradu (četvrtak, 18. februar, 18:55).

Tim je bio podeljen u dve grupe nakon zagrevanja u teretani. Jedanaest igrača koji su bili starteri protiv Specije nastavili su trening oporavka pre nego što su izašli na teren. Ostali su trenirali odvojeno, a trenig je nastavljen maksimalnim intenzitetom za sve. Dan je završen utakmicom na pola terena.

U utorak će tim imati samo trening u jutarnjim časovima - navodi se u objavi sedmostrukog prvaka Evrope.

Podsetimo, u uvertiri prvog susreta nokaut faze drugog po rangu evropskog takmičenja, Crvena zvezda je savladala Radnički na "Čairu" minimalnim rezultatom, dok je Milan poražen od Specije sa 2:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading