NI FALČINELI, NI NIKOLIĆ: Deki i "Delije" u DELIRIJUMU, Zvezda dobija NAJVEĆE MOGUĆE pojačanje za Milan!

Autor:

Sport

15.02.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Ofanzivni vezista Crvene zvezde Aleksandar Katai izazvao je pravu euforiju među "Delijama", pošto je u intervjuu za "Sportklub" otkrio da postoji mogućnost da zaigra na "San Siru"  u revanš meču 1/16 finala Lige Evrope, protiv Milana.

Da stvari idu u dobrom smeru potvrdilio se i mojim odlaskom na pripreme održane u Turskoj. Važno je što sam, posle duge pauze, ponovo u trenažnom procesu, doduše ne 100 odsto, polako ulazim u ritam. Slušam savete, strogo se pridržavam uputstava, nije isključeno da dobijem dozvolu za revanš u Milanu, videćemo… - ocenio je Katai.

RepublikaFoto: Starsport
Ivanić i Katai

Crveno-beli su u nedelju uveče saznali još jednu dobru vest, s obzirom da je kreativni veznjak Veljko Nikolić neočekivano brzo počeo sa treninzima nakon povrede skočnog zgloba, a aktuelni srpski šampion dočekuje "rosonere" u četvrtak od 18:55 časova na "Marakani".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading