DOBIO SAM BROJNE POZIVE: Nada "Delija" TINJA, Vučić otkrio SUDBINU meča Zvezda - Milan!

Autor:

Sport

14.02.2021

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krizni štab na potezu.

RepublikaFoto: Starsport/Printscreen/TV Pink
Foto: Ilustracije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući u emisiji "Hit tvit" na TV Pink da je odluka o prisustvu publike na meču Crvena zvezda - Milan u rukama Kriznog štaba koji će zasedati u ponedeljak.

Podsetimo, iz Ljutice Bogdana su u nedelju pisali predsedniku sa molbom da se aktuelnom srpskom šampionu dopusti da se popuni 30% kapaciteta "Marakane".

- Dobio sam više poziva o tome nego o bilo čemu drugom. O tome odlučuje struka. Ne mogu ja da donesem odluku. Oni su tražili 30 odsto stadiona, to je ogroman broj ljudi, 15, 16, 17 hiljada ljudi. To je ogroman broj ljudi. Ne mislim da je to tako realno i jednostavno. Da nikoga večeras ne razočaram, ali videćemo sutra na Kriznom štabu. Podržaću svaku odluku Kriznog štaba - izjavio je Vučić.

RepublikaFoto: Printscreen
Predsednik prepustio odluku struci

UEFA je ranije dozvolila prisustvo publike na evropskim mečevima, ali sudeći po trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Srbiji, kao i najavama struke, male su šanse da Zvezda dočeka sedmostrukog prvaka Evrope uz podršku navijača.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Boris

14.02.2021 22:18

Treba dobro sagledati epidemiološki rizik...

Zeljko

14.02.2021 22:41

Verujem da će se doneti prava odluka ali se nadam da će se dozvoliti barem neki mali broj ljudi na stadionu protiv Milana, barem recimo 1000 ljudi.

Ivana

15.02.2021 01:26

FIFA neće dozvoliti okupljanje.

Ana

15.02.2021 02:52

Svi bi voleli ali o tome će epidemiolozi