NEPRISTOJNA PONUDA: Reprezentativac ODLAZI iz Zvezde pod OVIM uslovom!

Autor:

Sport

11.02.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se defanzivac.

RepublikaFoto: Starsport
Rodić sa saigračima iz Crvene zvezde

Defanzivac Crvene zvezde Milan Rodić rekao je za "Maxbetsport" da svoju sudbinu vezuje za klub sa "Marakane" i da će iz Ljutice Bogdana otići samo u slučaju "nepristojne ponude".

Plan je da se uzme titula i da svim snagamo napadnemo plasman u Ligu šampiona. Što se odlaska tiče, stalno se provlači to pitanje, ali meni je Zvezda druga kuća i odavde ne idem osim ako ne dođe “ponuda koja se ne odbija” - istakao je levi bek crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Stanković mu veruje - Milan Rodić

Njega ugovor za aktuelnog srpskog šampiona vezuje do leta 2022. godine.

Direktori Zvezdan Terzic i Mitar Mrkela, kao i trener Deki Stanković su napravili sjajan ambijent i jednostavno uživam u fudbalu, kao i kada sam došao iz Rusije – poručio je Rodić.

Podsetimo, Rodić je pojačao Crvenu zvezdu 2017. godine iz Krila Sovjetov, od tada se ustalio kao jedan od najstandardnijih igrača našeg najtrofejnijeg kluba, a sedam puta je oblačio i dres reprezentacije Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading