(VIDEO) ODLIČNA UVERTIRA ZA MILAN: Ivanić HEROJ na "Čairu", Zvezda se vratila na PLUS DEVET!

Autor:

Sport

13.02.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiv derbi 21. runde prvenstva Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Radnički-Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su niški Radnički na "Čairu" rezultatom 1:0 (1:0) u 21. kolu Superlige Srbije.

Gosti su napravili odličnu uvertiru za prvi duel sa Milanom koji je na programu u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 1/16 finala Lige Evrope.

Branilac titule je izuzetno ofanzivno započeo meč. Stopostotnu šansu je propustio Ben u desetom minutu, na dodavanje Pavkova, a potom je i gorostasni centarfor bio neprecizan. Igrao se 16. minut kada je krilni fudbaler sa Komora propustio novi zice, a golman domaćih Ristić sjajno je zaustavio šut Gajića u 25. minutu igre.

Ipak, Zvezda je stigla do zasluženog vođstva u 27. minutu, preko Mirka Ivanića. Pogodak je došao usled loše procene čuvara mreže domaćih, koga je lopta preletela posle kornera, a Crnogorac je na drugoj stativi glavom pogodio za 0:1.

Do kraja prvog dela igre ritam je opao, a ozbiljno je pokušao Kanga sa distance tek u nadoknadi vremena.

Drugo polivreme su otvorile Nišlije znatno ofanzivnijom igrom. Aksentijević je zatresao prečku gola Milana Borjana u 56. minutu, kada je želeo da centrira, ali mu je lopta prešla preko noge.

Pokušavao je i Đuričković, ali je Zvezda odolevala, a u poslednjih desetak minuta priliku je dobio i Filipo Falko, pojačanje iz Lećea, koji je zamenio Milana Pavkova.

Zvezda se sa novom pobedom učvrstila na čelu prvenstvene tabele sa devet bodova više od Partizana, koji je juče savladao Novi Pazar.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading