HAOS U BUNDESLIGI: Leverkuzen prosuo 2:0, Haland iščupao Borusiju protiv Gaćinovića - igrao i Radonjić u remiju Herte!

Autor:

Sport

13.02.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borusija Dortmund je dočekala Hofenhajm, a pobednika nije bilo posle izuzetno uzbudljivog meča 2:2, okviru 21. kola Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Borusija - Hofenhajm

U 24. minutu igre domaćin dolazi do prednosti, bila je to odlična akcija i kontra Dortmunda, realizator je bio Džejdon Sančo.

Uzvratili su gosti, Rudi je pronašao Dabura koji je postigao gol za izjednačenje. 

Posle kornera lopta dolazi do Bebua koji glavom vara protivnika za prednost gostiju.

Pokušavali su svim silama fudbaleri Borusije da stignu do izjednačenja, i uspeli su da izjednače u 81. minutu meča. Ležao je jedan fudbaler Hofenhajma na zemlji, ali igrači Dortmunda nisu obraćali pažnju, nakon greške odbrane, Haland krade loptu i pogađa za konačnih 2:2. 

 

 

 

Identičnim rezultatom završen je meč  u Levekuzenu. Domaćin je prosuo 2:0 iz 85. minuta. Alario je doneo rano vođstvo Leverkuzenu, Patrik Šik je uvećao vošstvo u 85. minutu utakmice, ali onda se sve okrenulo. Glacel u 89. i Štoger u 2. minutu nadoknade su izjednačili rezultat. 

Meč između Verdera i Frajburga završen je bez golova,

U duelu Štutgarta i Herte takođe nije bilo pobednika  1:1. 

Golom Saše Kalajdžića domaći dolaze u prednost u 2. minutu nadoknade prvog poluvremena, a onda je Luka Nec na interesantan način poslao loptu u mrežu za konačnih 1:1. Nemanja Radonjić igrao od 58. minuta utakmice i uneo je dosta živosti u ekipu Herte. 

Meč između Verdera i Frajburga završen je bez golova, Veljković za domaćina na terenu samo prvih 45 minuta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading