TAKO TO REŠAVA SMS: Milinkovića-Savića napali huligani Rome, NJEGOVA REAKCIJA ODUŠEVILA ITALIJU!

Autor:

Sport

12.02.2021

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krvav je rivalitet između navijača Rome i Lacija, što je Sergej Milinković-Savić mogao osetiti na svojoj koži, da nije reagovao kao pravi kralj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić održao je svima lekciju kako se izlazi na kraj sa huliganima

Ozloglašeni su posebno navijači Lacija, čuveni po svojim fašističkim sklonostima i vezama sa kriminalnim "miljeom" u glavnom gradu Italije, ali se sa njihovim rivalima Srbin umalo sukobio.

Reprezentativac Srbije šetao se Rimom kada ga je spopala šačića mlađih navijača "vučice", koja je počela da ga obasipa uvredama.

 

Iako je ima fizičku nadmoć, suzdržao se, smirio, a onda sjajnim gestom pokazao kako se stvarno rešavaju problemi. 

- Mlađi navijači mogu biti problem. Jednom sam bio na večeri i hodao sam prema kući kada me zapazila grupa navijača. Krenule su uvrede, ali nisam htio da ih provociram i vraćam na taj način i... postupio sam onako kako zaista nisu očekivali. Kupio sam im paket piva i na kraju smo se pozdravili, grlili i fotografisali - rekao je Milinković-Savić za medije na "čizmi".

Rivalitet između Lacija i Rome još je intenzivniji ove sezone, imajući u vidu da su rame uz rame u trci za mesto koje vodi u Ligu šampiona. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roma i Lacio žestoko se bore za mesto u Ligi šampiona

Sergeja u nedelju (20.45) časova očekuje veliki derbi sa Interom u Milanu, a član naše nacionalne selekcije je u prošlom kolu protiv Kaljarija bio asistent kod jedinog gola Ćira Imobilea za pobedu.

On od starta sezone na 25 utakmica ima četiri gola i osam asistencija, a Lacio je na petom mestu na tabeli, s 40 bodova, koliko ima i Roma, koja je ispred njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading