PRAVO NIOTKUDA: Crvena zvezda JAČA ZA JOŠ DVOJICU pred okršaj sa Radničkim!

Autor:

Sport

12.02.2021

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi u taboru crveno-belih naveli su Dejana Stankovića da proširi svoj sastav.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbalerima Zvezde će se na sutrašnjem treningu pridružiti dva nova lica

Suspenzija Njegoša Petrovića i povreda Veljka Nikolića nisu mogle da dođu u gorem trenutku, ali klub iz Ljutice Bogdana i za to ima rešenje!

Utakmica sa Radničkim sve je bliža (subota, 15.30 h), pa je Stanković za ovaj meč odredio ko će zameniti udarni duo u veznom redu.

U pitanju su Nikola Mituljkić i Vukašin Krstić, koji će biti nagrađeni za odličan rad tokom pripremnog perioda.

Nikola Mituljikić je zajedno sa jednojajčanim bratom blizancem Jovanom stigao 2017. godine u omladinski pogon Crvene zvezde i od obojice se mnogo očekuje na Marakani.

Rođeni su početkom 2003. godine, obojica su ofanzivci, mogu da igraju na pozicijama krila i desetke, pa su golovi i asistencije nešto što je obeležilo njihov dosadašnji fudbalski razvoj.

Velika su očekivanja i od Vukašina Krstića, takođe rođenog 2003. godine. U pitanju je prototip modernog štopera, koji može da zaigra i na beku.

- Situacija u kojoj Petrović ima kartone, a Nikolić povredu, utiče na to, već nam fale dvojica “bonusa”. To će doneti promene u startnoj postavi, ali videćemo šta će se desiti - rekao je danas Dejan Stanković.

 

 

 

Meč na Čairu predstavljaće poslednju proveru Crvene zvezde pred prvi meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana koji je na programu u četvrtak od 18.55.

Ukoliko se pokažu, Krstić i Mituljkić mogli bi da dobiju i prominentnije mesto u timu u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading