SINIŠA, TI SI SVETAC, DOVEO SI TAŠTU: Tročasovni razgovor Mihe sa papom UDARNA VEST u Italiji!

Autor:

Sport

11.02.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin otkrio detalje i "zapalio" Apenine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Bolonje Siniša Mihajlović i papa Franja

Siniša Mihajlović je pred utakmicu Bolonje sa Beneventom otkrio da je pre nekoliko dana razgovarao sa papom Franjom, vrhovnim poglavarom rimokatoličke crkve.

Ispričao je Siniša Mihajlović Italijanima da je prošlog ponedaljka sa papom razgovarao čak tri sata. Inače, u proseku sa papom razgovor traje 15 minuta.

Divno iskustvo. Bio sam dva ili tri puta sa papom Vojtilom (Jovan Pavle drugi). Proveli smo tri sata zajedno, on je divan čovek. Obično sa papom provedete 15 minuta, ne više. Bio je to divan razgovor - otkrio je Siniša, a prenosi "Gazeta".

Potom je srpski trener sve nasmejao.

Kada me je video papa mi je rekao: "Odmah ću te proglasiti za sveca". Pitao sam ga zašto? Rekao mi je: "Jer si doveo i taštu". Bio sam sa suprugom i taštom. On je veoma mudar čovek, obožava fudbal.

 

 

Mihajlović je i ranije kao igrač i trener upoznao prethodne poglavare katoličke crkve. Siniša se nada da bi navijači uskoro mogli da se vrate na teren.

Razmišljam o tome kada će biti prvi meč sa navijačima. Možda ćemo biti prvi klub sa navijačima. Uz testove i vakcine nije nemoguće već u martu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading