NIJE SAMO NIKOLIĆ: Dvostruka GLAVOBOLJA za Stankovića pred Milan! Jedan od najboljih NE TRENIRA!

Autor:

Sport

11.02.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči okršaja sa italijanskim velikanom.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković i vezista Veljko Nikolić

"Delije" su u sredu sa velikim razočarenjem primile vest da će talentovani vezista aktuelnog srpskog šampiona Veljko Nikolić propustiti okršaj sa Milanom u 1/16 finala Lige Evrope zbog povrede zgloba, ali tu nije kraj problemima sa kojima se suočava trener crveno-belih Dejan Stanković.

Naime, van stroja je i prvi napadač ekipe, Italijan Dijago Falčineli. On je u subotu osetio bol u primicaču, zbog čega nije igrao na prolećnoj premijeri u Novom Pazaru (3:1), a ni prethodnih dana nije trenirao sa saigračima. Italijanski centarfor je radio samo u teretani, neće nastupiti ni u 21. kolu Superlige Srbije protiv Radničkom na niškom "Čairu", a posle te utakmice Deki će i definitivno proceniti da li će Falčineli zaigrati na "Marakani" protiv "rosonera". Nišlije će od prvog minuta napasti Milan Pavkov koji je igrao i "kraj Jošanice".

RepublikaFoto: Starsport
Neizvestan za "meč sezone" - Dijego Falčineli

Podsetimo, Crvena zvezda dočekuje sedmostrukog prvaka Evrope 18. februara, a revanš je nedelju dana kasnije na "San Siru".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading