NA JAHORINI UHAPŠENA ŽENA ŠEFA KAVAČKOG KLANA! Tamara Zvicer pala sa još nekoliko "kavčana" u luksuznom hotelu!

Autor: Republika

Svet

11.02.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razoružali joj obezbeđenje!

RepublikaFoto: Printskrin
Tamara Zvicer

Policija je noćas na Jahorini uhapsila Tamaru Zvicer, suprugu vođe kavačkog klana Radoja Zvicera. Osim nje, na Jahorini je uhapšeno još nekoliko visokopozicioniranih članova kavačkog klana.

Kako Republika saznaje, ona je uhapšena u luksuznom hotelu, dok se još nekoliko mafijaša, sa kojima je bila u društvu, dalo u beg. Međutim, policija ih je ubrzo sustigla i preprečila im put.

Supruga Radoja Zvicera, Tamara, postala je poznata kada je u poslednjem momentu spasla život svom mužu prilikom atentata na njega u Ukrajini. 

Detalje ovog napada objavio je ukrajinski portal "Detektiv-info". Na video snimku vidi se ženska ruka kako puca iz pištolja na napadače koji su pokušali da ubiju njenog supruga.

 

Inače, Tamara Zvicer je crnogorskoj policiji poznata odavno. I nju su 2016. pokušali da ubiju, a za to je bio osumnjičen Jovan Vukotić, visokorangirani pripadnik "škaljarskog klana".

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading