NA "MARAKANI" ODAHNULI: Najbolje moguće vesti pred meč sa Milanom!

Autor:

Sport

10.02.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako će morati bez jednog od najboljih igrača u utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana, stižu dobre vesti za crveno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Kako javlja "Mozzartsport" Aleksandar Katai uspešno je prošao još jednu kontrolu lekarskog konzilijuma na Vojnomedicinskoj akademiji i dobio dozvolu da trenira jačim intenzitetom.

Posle nekoliko sedmica individualnih treninga i rada smanjenim intenzitetom, kreativac iz Srbobrana je u utorak dobio zeleno svetlo da se priključi timskim treninzima i radi sa 60 posto mogućnosti.

Takođe, Kataiju je smanjena terapija, a u slučaju da ne bude neželjenih efekata i promena u krvnoj slici, Aleksandar Katai će moći maksimalno da trenira od narednog ponedeljka.

RepublikaFoto: Starsport

Jasno je da ne postoji šansa da Dejan Stanković uoči meča sa Milanom dobije najveće moguće pojačenje.

Bivši član Alavesa i Čikaga trebalo bi da za takmičarski fudbal bude spreman početkom marta, što znači da će ga Dejan Stanković koristiti na oba domaća fronta.

 

Poslednji takmičarski meč Aleksandar Katai je odigrao 12. novembra prošle godine, kada je nosio dres Orlova u sudaru sa Škotskom. Šansu je dobio u finišu meča, neposredno pre pogotka Luke Jovića, ali je pogoršao hroničnu povredu primicača. Kasnije mu je, prilikom rutinskog uzimanja laktata, dijagnostifikovana bolest krvi, sa kojom se suočavao i tokom ranijeg perioda u karijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading