EVO ZAŠTO Nemac nije ponovo u Zvezdi: DEKI ODBIO DA VRATI MARINA!

Autor:

Sport

10.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih smatra da bivši reprezentativac "pancera" ne može da odgovori njegovim taktičkim zamislima.

RepublikaFoto: Starsport
Marin ipak nije bio po Stankovićevom ukusu...

Nadali su se navijači Crvene zvezde da bi ponovo mogli da vide malo magije koju je u Ljutice Bogdana prosipao Marko Marin (31), ali od svega toga neće biti ništa.

Iz Saudijske Arabije stigle su najpre lažne vesti da je virtuoz iz Bosanske Gradiške slobodan igrač i da je okončao neslavnu epizodu u El Ahliju iz Džede. Tada su pristalice crveno-belih već videle Marka ponovo na Marakani, ali ćorak.

Završio je na pozajmici u El Raedu, kod Albanca Besnika Hasija, s kojim je sarađivao u Olimpijakosu i Anderlehtu. A zato što se nije vratio u Ljutice Bogdana glavni "krivac" je trener srpskog šampiona Dejan Stanković (42), koji Marina nije želeo u ekipi, saznaje "Srpski telegraf".

RepublikaFoto: Starsport
Marin je posle neinteresovanja Zvezde otišao u Al Raed

Nije tajna da je bivši reprezentativac Nemačke godinama bio tiha patnja sportskog sektora i generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića i postojala je ideja da ga vrate u Srbiju, ali je Deki stavio veto na tu ideju. Stanković veruje da se Marin ne bi uklopio u njegov sistem igre i da njegov povratak ne bi imao pozitivan uticaj na svlačionicu.

- Trener Stanković smatra da Marin, pre svega, trkački ne bi mogao da odgovori njegovim zahtevima i da se uklopi u sistem igre. Takođe, uveren je da bi Markov povratak narušio hemiju u svlačionici jer ni prethodni put nije imao sjajne odnose sa saigračima. Pojedinim igračima smetalo je i što mu je tadašnji trener Milojević poverio kapitensku traku i izvođenje svih prekida - tvrdi dobro obavešteni izvor Srpskog telegrafa blizak Dejanu Stankoviću.

RepublikaFoto: Starsport

Stanković je zabrinut da bi Marinov dolazak negativno uticao na svlačionicu

Marin je u Zvezdi nastupao od 2018. do 2020. i na 58 utakmica postigao je 11 golova i upisao čak 24 asistencije. Od njegovog odlaska procvetao je Mirko Ivanić, a klub se opredelio da pruži šansu mladim asovima poput Željka Gavrića i Veljka Nikolića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading