POTVRĐENO! VEST GODINE ZA ZVEZDU: Hrvat IPAK na "Marakani"!

Autor:

Sport

09.02.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči "meča decenije".

RepublikaFoto: Starsport
"Marakana" na meču Lige Evrope protiv Slovana

Bliži se prvi meč 1/16 finala Lige Evrope u kome će Crvena zvezda 18. februara dočekati slavni Milan, a "Gazeta delo sport" tvrdi kako će se "rosoneri" suprotstaviti aktuelnom srpskom šampionu bez prve zvezde tima Zlatana Ibrahimovića.

Naime, strateg sedmostrukog prvaka Evrope Stefano Pioli mišljenja je da bi trebalo da odmori iskusnog Šveđanina za derbi sa Interom, koji se igra između dva okršaja sa Zvezdom, a koji može odlučiti Skudeto. Stoga bi na teren "Marakane" od prvog minuta trebalo da istrči Mario Mandžukić, vremešni Hrvat koji je zimus pojačao Milan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mandžukić sa peharom italijanskog prvenstva u dresu "juve-a"

Zanimljivo je da Mandžukić nije igrao šest meseci, pa je pitanje u kakvoj formi će izaći na crtu crveno-belima, ali jasno je da je Milanu prioritet Serija A, gde konačno konkurišu za titulu.

Podsetimo, Zvezda pre duela u Ligi Evrope gostuje Radničkom na "Čairu" u Superligi Srbije, dok će Milan na noge Speciji...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading