STANOJE ZARONIO U DUBINE TELEOPTIKA: Šta je to trener Partizana otkrio posle Partizanove poslednje provere?!

Autor:

Sport

08.02.2021

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne sede na stražnjicama fudbaleri Partizana čekajući okršaj sa Novim Pazarom, već traže pravu kombinaciju pred nastavak sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Stanojević zadovoljno trlja ruke posle sjajnih nastupa Vlahovića i Petkovića

Četa Aleksandra Stanojevića odigrala je danas prijateljski meč sa Teleoptikom koji je dobila 2:0.

Momci koji su se nametnuli na pripremama, uključujući neke od najsvetlijih mladih bisera Partizana, našli su se na terenu protiv filijale crno-belih, gde nisu razočarali.

Prednjačili su 16-godišnjaci Mihajlo Petković i Vanja Vlahović sa pogotcima, dok je i odbrana ostavila krajnje zadovoljavajuć utisak.

RepublikaFoto: Starsport
Vanja Vlahović sa kolegama iz Partizanove škole fudbala

Crno-beli počeli su prolećni deo sezone pobedom nad Napretkom od 3:0, ali bi inkorporiranje još više prospekata u tim moglo da donese još bolje rezultate.

Upravo probojnost kakvu su Vlahović i Petković pokazali često zafali crno-belima, pa bi Stanojević na njih već u ovoj ranoj fazi njihovih karijera, kao što je bio slučaj i sa momcima poput Filipa Stevanovića i Strahinje Pavlovića, mogao ozbiljnije da računa.

RepublikaFoto: Starsport
Petković i Vlahović mogli bi da nastave stopama Filipa Stevanovića ka prvom timu Partizana

Aleksandar Stanojević je u prvom poluvremenu na teren izveo Popovića, Uroševića, Ostojića, Purića, Živkovića, Pavlovića, Smiljanića, Stojkovića, Čolića, Terzića i Štulića, dok su u nastavku u igri ostali samo golman Popović, Ostojić i Smiljanić. Uz njih trojicu zaigrali su Lutovac, Đorđević, Brežančić, Pavlović, Baždar, Milovanović i strelci Petković i Vlahović.

 

Albert Nađ je promenio svih 11 koji su počeli meč. Slavković, Simunović, Đurković, Subotić, Minić, Momčilović, Blagojević, Knežević, Dragić, Marković i Adamović bili su starteri, a u drugih 45 minuta igrali su Kašić, Krstić, Obradović, Todorović, Stojčevski, Jevtić, Pelemiš, Trobok, Mugoša, Lekić i Stakić.

Ako u Humskoj nastave ovako da "štancuju", crno-beli bi mogli da izrastu u pravu fudbalsku silu na Balkanu, a i šire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading