PROPAO KAO ŽETON: Stigao na "Marakanu" kao veliko pojačanje, a sada je POTPISAO ZA DRUGOLIGAŠA!

Autor:

Sport

07.02.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Rikardinjo (31) stigao je na leto 2017. godine na Marakanu kao jedno od najvećih pojačanja.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Rikardinjo

Ofanzivni vezista stigao je iz Šerifa sa zavidnom statistikom (15 golova i 14 asistencija). Prema specijalizovanom "Transfermarketu" tada je vredeo 1.500.000 evra, a u Beograd je stigao kao slobodan igrač.

Očekivalo se da će nositi igru crveno-belih, igrao i u Ligi Evrope te sezone, ali na kraju su od njega "zvezdaši" videli svega dva gola u protivničkoj mreži pa je brže bolje sa njim prekinuta saradnja već u januaru 2018. kada je Rikardinjo pojačao ruski Tosno.

Nije se najbolje snašao ni tamo, pa je nakon toga usledila selidba u Vislu iz Ploka gde je konačno zaigrao. 

 

 

 

U sezoni 2018/19 postigao je 11 golova. To je bilo dovoljno za selidbu u Ujedinjene Arapske Emirate gde je ponovo doživeo debakl i sada je odlučio da se vrati u Poljsku.

Međutim, pojačao je drugoligašku ekipu Lođa pa je jasno da se nalazi u ozbiljnom padu njegova karijera. Tako je jedan od najvećih promašaja Vladana Milojevića u Zvezdi nastavio da posrće, a videćemo kako će se snaći u novom klubu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading