(FOTO) KOLAROV SMUVAO UDOVICU BIVŠEG KAPITENA FIORENTINE: Uhvaćeni na delu u centru Milana!

Autor:

Sport

03.02.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nisu zvanično bili u braku, Frančeska Fjoreti i pokojni Davide Astori bili su nevenčani supružnici. Tri godine posle njegove smrti, deluje kao da je Frančeska odlučila da nastavi svoj život, pa se uplela u priču sa razvedenim, ozloglašenim bekom iz Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov ponovo je u žiži javnosti iz pogrešnih razloga

Neki možda smatraju da je prerano, drugi pak da je neprikladno što mu je kolega kome je Frančeska rodila dete, ali eto, fakat je da su Fjoretijeva i Aleksandar Kolarov u vezi.

Doskorašnji kapiten Srbije, čija je posvećenost reprezentaciji i fudbalu generalno često osporavana, uslikan je kako se ljubi sa Frančeskom u Milanu, pa su te slike ubrzo osvanule na naslovnicama svih tabloida u Italiji.

"Či" ih je prvi "uhvatio na delu", pa je preneo da su oni već nekoliko meseci u romantičnoj vezi.

Kolarov je navodno pratio Frančesku na železničku stanicu u Milanu i upravo tada su ih paparaci uhvatili kako razmenjuju nežnosti.

 

 

Međutim, ni jedno ni drugo, pišu mediji u Italiji, nisu potvrdili, ali ni odbacili, tu mogućnost.

Bili su zajedno u kolima, on ju je pratio do Centralne stanice. Proveli su neko vreme u kolima i ostali su toliko dugo da je Frančeska morala da požuri kako ne bi propustila voz. Očigledno da im odvajanje teško pada - piše u tekstu magazina "Chi."

Iako je sada u zagrljaju Kolarova, Frančeska nije zaboravila Astorija i pre samo 24 sata je podelila zajednično fotografiju sa preminulim defanzivcem s kojim ima ćerku.

 

 

Tada će se razjasniti da li je Astorijeva smrt zaista bila tragična slučajnost ili ima nečeg dubljeg iza ove tragedije. On je inače pronađen u krevetu bez znakova života i bez naznaka na ubistvo, samoubistvo ili bilo kakvog dokaza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oproštaj navijača Fiorentine od Davidea Astorija

Podsećamo, Kolarov se od supruge Vesne razveo 2019, a sa njom ima dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading