PROVOKACIJA PRED OKRŠAJ SA ZVEZDOM: Momak iz naše države OPAKO NAJLJUTIO SRBE po dolasku u Milan!

Autor:

Sport

02.02.2021

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miloš Kerkez stigao je u Milan kao Srbin, ali to izgleda ne planira da ostane još zadugo.

Foto: Tanjug/AP
Pojačanje Milana iz Srbije razjarilo je narod u našoj državi izjavom po dolasku u Milan

Ovaj levi bek rođen je u Vrbasu, ali, kako tvrdi, za Srbiju ne planira da zaigra.

Razgovarali smo o toj temi u okviru porodice. Mišljenja nam se podudaraju. Definitivno želim da igram za reprezentaciju Mađarske, ne poričem, odluka je sazrela dok sam igrao za Đer - istakao je Kerkez, čime je bez sumnje naljutio veliki deo onih koji su hteli da ga podrže u novom pohodu.

Donekle je razumljiva njegova odbojnost prema dresu Srbije, imajući u vidu da u našim klubovima nije uspeo da se progura, ali svakako razočarava takvo razmišjanje.

Neće biti prvi, pošto su Nemanja Nikolić i Filip Holender već srpski dres odložili radi Mađarskog.

Foto: Tanjug/AP
Filip Holender (Partizan) takođe je odabrao da zaigra za Mađarsku

Da je promenljive ćudi još jednom je pokazao u priči o Juventusu, za koje je navijao, pa naglo prestao.

Tačno je, navijao sam za Juventus dok sam bio dete, ali sad se situacija promenila. Nadam se da će Milan sačuvati lidersku poziciju na tabeli Serije A - istakao je Kerkez.

- Ako sam promenio mišljenje po pitanju kluba za koji navijam, ne moram, srećom, pri odgovoru na pitanje koji je najbolji levi bek svih vremena. Paolo Maldini. Teo Ernandez je u savremenom dobu jedan od boljih, a zanimljivo da je moj novi saigrač fudbaler dvojnog državljstva, poseduje i francuski i španski pasoš - dodao je Kerkez, svestan aluzija o svojoj nevernosti.

 

 

 

Vremena za A selekciju još ima, ali ako ne želi Srbiju, nije joj ni potreban, pa neka mu je sa srećom u Mađarskoj, koja samo može da sanja o fudbalskim uspesima popu naših.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading